Pataässä Oulu

Patis OuluPakkahuoneenkatu 7, 90100 Oulu
Puh: (08) 5221 677
E-mail: pataassaoulu@sijo.fi
Avoinna: su-pe 20-05, la 18-05

 

Aina Hyvä Fiilis!

Jo legendaksi muodostunut ja Helsingissä tutuksi tullut Pataässä karaokebar konsepti on nyt myös Oulussa. Keskustassa, pakkahuoneenkatu 7.ssa, sijaitseva baari/yökerho on saanut huikean vastaanoton myös Oulussa.

Oulun Pataässä on samalla myös kaupungin kuumin yökerho! Pataässä laajensi toimintaansa toiseen kerrokseen ja avasi yökerhon kaikille yökiitäjille!

 
"Pataässä on baari, jossa kohtaavat kaikki" on lausahdus joka pitää täsmälleen paikkaansa. Pataässään tullaan kansan kaikista kerroksista pitämään hauskaa. Olitpa sitten liikkeellä yksin tai seurueella, on hyvä fiilis taattu viikonpäivästä riippumatta.
Pataässän yli 30000 kappaleen karaokelauluvalikoimasta  löytyy jokaiselle jotakin.

Ajantasaiset karaokelistat osoitteessa biisilista.fi. Rekisteröitymällä sivustolle pääset luomaan oman suosikkilistasi missä ja milloin haluat!
 
Pataässässä ei luokitella ketään laulutaitojen perusteella. Vanha slogan: "jokainen on tähti lavalla", pitää todellakin paikkaansa ja aplodit irtoavat jo pelkästä yrityksestä. Aina iloinen ja palvelualtis henkilökunta toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi, sillä nyt on "Pataässä fiilis".

 

biisilista.fi


Biisit Pataassa Jyväskylä

Palaute

E-mail osoitteeni 
Aihe 
Palaute 
Haluatko vastauksen?   Kyllä    En  
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit fpxdqggi Auta meitä torjumaan roskapostia!
  Lähetä minulle kopio
    

Löytötavarat

pplp

Löytötavarat toimitetaan maanantaisin Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalvelu Oy:lle

Lisätietoa:

www.pplp.fi