The most Popular in Finland

Keksi varoitus

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä eli keksejä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste

 

  • Olisiko aika tulla tutustumaan?
  • Interioor
  • Mikit
  • Interioor2

Pataässä Oulu

Patis OuluPakkahuoneenkatu 7, 90100 Oulu
Puh: (08) 5221 677
E-mail: pataassaoulu@sijo.fi
Avoinna: su-pe 20-05, la 18-05

 

Aina Hyvä Fiilis!

Jo legendaksi muodostunut ja Helsingissä tutuksi tullut Pataässä karaokebar konsepti on nyt myös Oulussa. Keskustassa, pakkahuoneenkatu 7.ssa, sijaitseva baari/yökerho on saanut huikean vastaanoton myös Oulussa.

Oulun Pataässä on samalla myös kaupungin kuumin yökerho! Pataässä laajensi toimintaansa toiseen kerrokseen ja avasi yökerhon kaikille yökiitäjille!

 
"Pataässä on baari, jossa kohtaavat kaikki" on lausahdus joka pitää täsmälleen paikkaansa. Pataässään tullaan kansan kaikista kerroksista pitämään hauskaa. Olitpa sitten liikkeellä yksin tai seurueella, on hyvä fiilis taattu viikonpäivästä riippumatta.
Pataässän yli 30000 kappaleen karaokelauluvalikoimasta  löytyy jokaiselle jotakin.

Ajantasaiset karaokelistat osoitteessa biisilista.fi. Rekisteröitymällä sivustolle pääset luomaan oman suosikkilistasi missä ja milloin haluat!
 
Pataässässä ei luokitella ketään laulutaitojen perusteella. Vanha slogan: "jokainen on tähti lavalla", pitää todellakin paikkaansa ja aplodit irtoavat jo pelkästä yrityksestä. Aina iloinen ja palvelualtis henkilökunta toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi, sillä nyt on "Pataässä fiilis".