The most Popular in Finland

Keksi varoitus

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä eli keksejä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste

 

  • Pataässä Jyväskylä

Pataässä Jyväskylä

Väinönkatu 26,
40100 JyväskyläPatis Oulu

E-mail: pataassajyvaskyla(at)sijo.fi
Avoinna: su-to 20-06, pe-la 18-06

 

Aina Hyvä Fiilis!

Jo legendaksi muodostunut ja Helsingissä ja Oulussa tutuksi tullut Pataässä karaokebar konsepti on nyt myös Jyväskylässä. Keskustassa, Väinönkatu 26.ssa, sijaitseva baari/yökerho on saanut huikean vastaanoton myös Jyväskylässä.

Jyväskylän Pataässä on samalla myös kaupungin kuumin yökerho! Pataässä laajensi toimintaansa ja avasi yökerhon kaikille yökiitäjille!

 
"Pataässä on baari, jossa kohtaavat kaikki" on lausahdus joka pitää täsmälleen paikkaansa. Pataässään tullaan kansan kaikista kerroksista pitämään hauskaa. Olitpa sitten liikkeellä yksin tai seurueella, on hyvä fiilis taattu viikonpäivästä riippumatta.
Pataässän yli 60000 kappaleen karaokelauluvalikoimasta  löytyy jokaiselle jotakin.

Ajantasaiset karaokelistat osoitteessa biisilista.fi.
 
Pataässässä ei luokitella ketään laulutaitojen perusteella. Vanha slogan: "jokainen on tähti lavalla", pitää todellakin paikkaansa ja aplodit irtoavat jo pelkästä yrityksestä. Aina iloinen ja palvelualtis henkilökunta toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi, sillä nyt on "Pataässä fiilis".